Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stip Media.


 

- Jaarboek + sterrenkaart

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Jaarboek + sterrenkaart
Schrijver:
Titel: Jaarboek + sterrenkaart
ISBN: 97894921141
Uitgever: Stip Media
Bijzonderheid: Ook leuk voor kids!
Prijs: € 15,95
€ 4,50
Meer info Deze set bestaat uit het sterrenkundig jaarboek 'Sterren & Planeten' en een handige sterrenkaart. Voor sterrenkijkers van 12 tot 100 jaar.

Sterren & Planeten 2022
Dit jaarboek geeft een overzicht van alle hemelverschijnselen die 2022 in petto heeft, zoals de posities van zon, maan, planeten en sterren. Van elke maand is een handige overzichtskaart met daarnaast detailkaarten zodat je alles makkelijk kunt vinden. Daarnaast biedt Sterren & Planeten veel praktische tips over sterrenkijken en achtergrondinformatie over diverse hemelverschijnselen.

Draaibare sterrenkaart
Deze draaibare sterrenkaart is het ideale hulpmiddel om de sterren en sterrenbeelden te leren kennen. De meeste dingen zijn met het blote oog te zien, en anders met een gewone verrekijker. De kaart is gemakkelijk te maken en geeft veel plezier bij het sterrenkijken.

Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch een bestelling doen? Bel 072 531 49 78.
Boek bekijken

Stip Media uit Alkmaar

particulier

Logo Stip Media

Stip Media geeft vijf bladen uit op special-interestgebied: Boekenpost, Zenit, Origine, Verzamelen en Catawiki Magazine. Daarnaast geven wij onder meer het jaarboek Sterrengids uit. Ook hebben wij veel ervaring in het maken van bedrijfsbladen.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.