Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stokroosboeken.


 

Gerding, Michiel & L. Boivin (red.) - Over de Reest . De gebouwde cultuur in het Reestdal. : Van ingetogen naar zelfbewust

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Gerding, Michiel & L. Boivin (red.)
Titel: Over de Reest . De gebouwde cultuur in het Reestdal. : Van ingetogen naar zelfbewust
ISBN: 9789040086748
Uitgever: Uitgeverij WBOOKS, 2002
Bijzonderheid: Hardcover met stofomslag in uitstekende conditie. 120pp, veel illustraties, plattegronden, literatuur
Prijs: € 6,95
Meer info Er zijn in Nederlsand weinig beken die hun oorspronkelijke karakter zo goed bewaard hebben ald de Reest, het grensriviertje tussen Drenthe en Overijssel. Het waren de boeren langs de Reest die het landschap hier zijn huidige vorm hebben gegeven. De tientallen prachtige boerderijen zijn daarvan het unieke bewijs. Monumenten en monumentjes in alle soorten en maten: van afgelegen keuterboerderijtjes tot statige herenboerderijen die de wereld leken te willen tonen dat het het boerengezin goed gind. In dit boek wordt deze in alle opzichten rijke geschiedenis aan de hand van tientallen foto's en tekeningen van de Reesterven voor het eerst in beeld gebracht.
Boek bekijken

Stokroosboeken uit Zutphen

particulier

Logo Stokroosboeken

Mailtjes die via Boekwinkeltjes worden verzonden komen nog wel eens in de SPAM terecht. Controleer ook hier svp. Alle boeken worden zorgvuldig omschreven. Verzendtarief brievenbuspakjes Nederland per post.nl. (thans euro 3,95). Pakketpost wordt verzonden voor euro 6,25.
Voorheen Antiquariaat de Stokroos. 25 jaar ervaring, maar wegens pensionering nu als particulier nog steeds met boeken in de weer. Grote algemene voorraad van prima kwaliteit. Accent op boeken over planten, dieren en geschiedenis. Wij verzenden onze boeken dagelijks. De boeken worden verpakt in een bubbeltjesfolie enveloppe of in een doos(je).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.