Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stokroosboeken.


 

Wirth, Volkmar & Ruprecht Düll - Tirion Mossen en korstmossen. Met 270 afbeeldingen in kleur

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Wirth, Volkmar & Ruprecht Düll
Titel: Tirion Mossen en korstmossen. Met 270 afbeeldingen in kleur
ISBN: 9789052103921
Uitgever: Tirion Natuur,2000
Bijzonderheid: Hardcover gebonden, vrijwel nieuwstaat, 320pp, 303 kleurenfoto's, 7 tekeningen
Prijs: € 35,00
Meer info In dit boek worden ongeveer 120 soorten mossen en 150 korstmossen behandeld. Het zijn de meer algemene of meer opvallende Midden-Europese vertegenwoordigers uit deze plantengroepen. Dankzij twee eenvoudige determineersleutels en de meer dan 300 fraaie afbeeldingen in kleur is de groep waartoe een gevonden mos of korstmos behoort, makkelijk terug te vinden. De uitvoerige tekstbeschrijvingen brengen u vervolgens op de naam van de soort, en u kunt de determinatie nog nader controleren aan de hand van de standplaatsgegevens en de bijzonderheden over de biologie, waaraan in dit boek ook veel ruimte is gegeven. Aldus kunt u verwisselingen vrijwel uitsluiten.

Het boek is geschreven door twee vooraanstaande deskundigen op het gebied van mossen en korstmossen. Voor eenieder die zich nader wil verdiepen in deze boeiende en ook in ecologisch . opzicht belangrijke plantengroepen is deze gids onmisbaar.
Boek bekijken

Stokroosboeken uit Zutphen

particulier

Logo Stokroosboeken

Mailtjes die via Boekwinkeltjes worden verzonden komen nog wel eens in de SPAM terecht. Controleer ook hier svp. Alle boeken worden zorgvuldig omschreven. Verzendtarief brievenbuspakjes Nederland per post.nl. (thans euro 3,95). Pakketpost wordt verzonden voor euro 6,25.
Voorheen Antiquariaat de Stokroos. 25 jaar ervaring, maar wegens pensionering nu als particulier nog steeds met boeken in de weer. Grote algemene voorraad van prima kwaliteit. Accent op boeken over planten, dieren en geschiedenis. Wij verzenden onze boeken dagelijks. De boeken worden verpakt in een bubbeltjesfolie enveloppe of in een doos(je).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.