Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stokroosboeken.


 

Jongh, P. de & Piet Pulles - Landschap met karakter . Een tijdsbeeld van de Meierij

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Jongh, P. de & Piet Pulles
Titel: Landschap met karakter . Een tijdsbeeld van de Meierij
ISBN: 9789075365597
Uitgever: Aeneas, 2003
Bijzonderheid: NIEUWSTAAT, Hardcover gebonden met stofomslag, 160pp, illustraties
Prijs: € 6,75
Meer info Landschap met karakter laat zien hoe mooi de Meierij is. Het agrarisch gebied in de streek tussen Eindhoven, Tilburg , Waalwijk en 's Hertogenbosch bevat zoveel fraaie elementen van natuur- of cultuurhistorische betekenis, dat hier het gewone al bijzonder is. Dit schitterende landschap wordt met ruim 200 fantastische foto's in beeld gebracht. Aan de hand hiervan wordt u rondgeleid door onze mooie Meierij.

U wordt meegenomen langs de beken van de Meierij; de Dommel, de Aa, de Beerze, de Stroom en de Zandley en u zult verrast worden door de vele schitterende panorama's. We bezoeken watermolens, oude boerderijen en schuren en gaan binnen bij een authentieke klompenmaker. Op onze tocht verkennen we de bijzondere dorpen en laten de beelden van beken, vennen en het oud agrarisch cultuurlandschap op ons inwerken. Gaat u met ons mee? U zult aangenaam verrast worden.
Boek bekijken

Stokroosboeken uit Zutphen

particulier

Logo Stokroosboeken

Mailtjes die via Boekwinkeltjes worden verzonden komen nog wel eens in de SPAM terecht. Controleer ook hier svp. Alle boeken worden zorgvuldig omschreven. Verzendtarief brievenbuspakjes Nederland per post.nl. (thans euro 3,95). Pakketpost wordt verzonden voor euro 6,25.
Voorheen Antiquariaat de Stokroos. 25 jaar ervaring, maar wegens pensionering nu als particulier nog steeds met boeken in de weer. Grote algemene voorraad van prima kwaliteit. Accent op boeken over planten, dieren en geschiedenis. Wij verzenden onze boeken dagelijks. De boeken worden verpakt in een bubbeltjesfolie enveloppe of in een doos(je).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.