Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stokroosboeken.


 

Toorn, Willem van & foto's van Theo Baart - HET GROTE LANDSCHAPSBOEK

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Toorn, Willem van & foto's van Theo Baart
Titel: HET GROTE LANDSCHAPSBOEK
ISBN: 9789021438993
Uitgever: Querido, 2011
Bijzonderheid: Hardcover gebonden, VRIJWEL NIEUWSTAAT , 229pp, foto's Theo Baart
Prijs: € 8,00
Meer info Als er één schrijver is die bevlogen schrijft over het landschap en over onze omgang daarmee, is het Willem van Toorn. Hij ¿leest¿ het landschap, ziet het als een prentenboek van ons geheugen. Kwaad maakt hij zich wanneer dat cultuurlandschap schade wordt gedaan uit het belang van economische groei, het nieuwe terug-naar-de-natuur-denken of het ideaal van massarecreatie. Wie regisseert die veranderingen eigenlijk? De heldere visie van Willem van Toorn op het veranderende landschap en de bestuurders wordt opgesierd met stads- en landschapsfoto¿s van Theo Baart. Eind 2010 ontving Willem van Toorn voor zijn unieke en kritische bijdrage aan het debat over de groene ruimte de Groeneveldprijs van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.
Boek bekijken

Stokroosboeken uit Zutphen

particulier

Logo Stokroosboeken

Mailtjes die via Boekwinkeltjes worden verzonden komen nog wel eens in de SPAM terecht. Controleer ook hier svp. Alle boeken worden zorgvuldig omschreven. Verzendtarief brievenbuspakjes Nederland per post.nl. (thans euro 3,95). Pakketpost wordt verzonden voor euro 6,25.
Voorheen Antiquariaat de Stokroos. 25 jaar ervaring, maar wegens pensionering nu als particulier nog steeds met boeken in de weer. Grote algemene voorraad van prima kwaliteit. Accent op boeken over planten, dieren en geschiedenis. Wij verzenden onze boeken dagelijks. De boeken worden verpakt in een bubbeltjesfolie enveloppe of in een doos(je).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.