Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stokroosboeken.


 

Nieuwkerk, Matthijs van & Rob Kemps - Chansons! Op zoek naar het Franse lied. Door de straten van Parijs

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Nieuwkerk, Matthijs van & Rob Kemps
Titel: Chansons! Op zoek naar het Franse lied. Door de straten van Parijs
ISBN: 9789029095082
Uitgever: J.M. Meulenhoff, 2021
Bijzonderheid: softcover met flappen in uitstekende conditie (vrijwel nieuwstaat), 224pp, vele illustraties in kleur. Naam vorige eigenaar
Prijs: € 7,75
Meer info Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps laten je in dit boek over de liefde, het leven en de melancholie kennismaken met de muziek van onder anderen Édith Piaf, Jacques Brel, Serge Gainsbourg en Charles Aznavour. Samen struinen ze de straten van Parijs af, op zoek naar de verhalen achter het chanson. In de vier delen Paris, L’amour, Joie de vivre en Mélancolie nemen ze ons mee op ontdekkingstocht en zien we de stad door de ogen van Rob en Matthijs. Je kunt je geen betere gidsen wensen, beiden zijn verknocht aan de Franse hoofdstad.

In Chansons! staan de mooiste verhalen uit de serie, aangevuld met persoonlijke anekdotes, unieke foto’s, nieuwe belevenissen, terugblikken op de bijzondere reis en natuurlijk talloze lijstjes: de beste zangers, de mooiste liedjes en het beste terras van Parijs! Ook kun je alle chansons uit de serie terugluisteren met de Spotify-lijst CHANSONS! én je kunt alle plekken bezoeken waar Matthijs en Rob in de serie ook geweest zijn.
Boek bekijken

Stokroosboeken uit Zutphen

particulier

Logo Stokroosboeken

Mailtjes die via Boekwinkeltjes worden verzonden komen nog wel eens in de SPAM terecht. Controleer ook hier svp. Alle boeken worden zorgvuldig omschreven. Verzendtarief brievenbuspakjes Nederland per post.nl. (thans euro 3,95). Pakketpost wordt verzonden voor euro 6,25.
Voorheen Antiquariaat de Stokroos. 25 jaar ervaring, maar wegens pensionering nu als particulier nog steeds met boeken in de weer. Grote algemene voorraad van prima kwaliteit. Accent op boeken over planten, dieren en geschiedenis. Wij verzenden onze boeken dagelijks. De boeken worden verpakt in een bubbeltjesfolie enveloppe of in een doos(je).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.