Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Storysellers.


 

onbekend - Algemeene Wereldtentoonsteling Brussel 1935 April - November

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: onbekend - Algemeene Wereldtentoonsteling Brussel 1935 April - November
Schrijver: onbekend
Titel: Algemeene Wereldtentoonsteling Brussel 1935 April - November
ISBN:
Uitgever: les Créations Publicitaires
Bijzonderheid: ca. 1930, genaaid gebrocheerd, band met kunstwerk en goudopdruk, groot formaat 28 x 22 cm, 56pp, bevat vele foto's, schetsen en een kunstdruk met beschermende folie, kleine beschadiging onderaan rug, verder zeer goede staat.
Prijs: € 49,00
€ 4,00
Meer info Zeer zeldzame Vlaamstalige overheidsuitgave, bedoeld als officiële aankondiging van de Wereldtentoonstelling van 1935 in Brussel, met name ook voor de werving van investeerders en deelnemers. Het boekwerk is mede namens het Belgisch Koningshuis en de Belgische regering uitgegeven en opent met (paginagrote) portretten van koning en koningin, kabinetsleden en andere hoogwaardigheidsbekleders. Verder bevat het kleinere portretten van 'het Uitvoerend Comiteit', overzichten van deelnemers van diverse voorbereidende en uitvoerende besturen en comités, en vooral een uitgebreide omschrijving van het project zelf, met gedetailleerde schetsen van de diverse toekomstige paviljoens, plus een beschrijving van de Belgische architectuur en kunst om de aantrekkelijkheid van België te benadrukken. Tot slot is er een adres waar geïnteresseerden zich kunnen melden voor 'propaganda' en eventuele inschrijving.
Boek bekijken

Storysellers uit Thesinge

particulier
Storysellers in Groningen. Kwaliteitsboeken met LAGE verzendkosten.
Wanneer u in ons boekwinkeltje iets bestelt, profiteert u binnen Nederland altijd van lage verzendkosten. U betaalt nooit meer dan € 4,00. Of u nu een gewoon boek bestelt, een dikke pil die niet door de brievenbus past, of een stapel boeken tegelijkertijd.
Woont u in België, dan betaalt u altijd € 7,50 voor verzending.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.