Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Straling.


 

Nico ter Linden - Het verhaal gaat ... deel 1 tot en met 6

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Nico ter Linden - Het verhaal gaat ... deel 1 tot en met 6
Schrijver: Nico ter Linden
Titel: Het verhaal gaat ... deel 1 tot en met 6
ISBN:
Uitgever: Balans
Bijzonderheid: De volledige reeks - 6 delen - in perfecte staat
Prijs: € 47,50
Meer info Deel I - 312 pagina's / januari 1996) van het verhaal gaat... Vertelt hij de grote verhalen van de eerste vijf boeken van het oude testament, over israels aartsvaders en aartsmoeders en over mozes.

Deel 2 - 309 pagina's / januari 1998) bevat de verhalen van het nieuwe testament, zoals die zijn overgeleverd door de evangelisten marcus en mattheus: kleine vertelsels, fragmenten uit jezus; leer en leven, wonderverhalen en gelijkenissen.

Deel 3 - 288 pagina's / januari 1999) keert de auteur terug naar het oude testament met de verhalen van de boeken jozua, richteren, samuel en koningen.

Deel 4 - 277 pagina's / januari 2000) handelt over de profetieen van jesaja, jeremia en ezechiael, en over de twaalf kleine profeten onder wie amos, hosea en jona.

Deel 5 - 314 pagina's / januari 2009) vervolgt met een keuze uit onder meer job, psalmen, ezra, nehemia en daniel en uit de feestrollen ruth, hooglied, prediker, klaagliederen en esther.

Deel 6 - 366 pagina's / januari 2003) hoopt nico ter linden zijn reeks bijbelse hervertellingen af te sluiten met de evangelien van lucas en johannes en de boeken handelingen en openbaringen.
Verzending via bpost / DHL of DPD afhankelijk van land en gewicht.
Boek bekijken

Straling uit Turnhout

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.