Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel TENC'S BOOKSHOP.


 

Wigman, A.B.- Holleman/Poortvliet - illustraties - Zo leeft de Hoge Veluwe

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wigman, A.B.- Holleman/Poortvliet - illustraties - Zo leeft de Hoge Veluwe
Schrijver: Wigman, A.B.- Holleman/Poortvliet - illustraties
Titel: Zo leeft de Hoge Veluwe
ISBN:
Uitgever: RAMA
Bijzonderheid: 1960, 108 pagina's, gebonden linnen rug met gekartonneerde kaft , vlek onder op boekblok, plaatjes compleet.
Prijs: € 4,95
Meer info vooraf
Gaarne voldoe ik aan het verzoek van de samenstelIers het album „Zo leeft de Hoge Veluwe" met een enkel woord in te leiden. Het stemt tot dankbaarheid te ervaren op welk een voortreffelijke wijze ons Nationale Park De Hoge Veluwe in dit album wordt beschreven en hoe tekst en illustraties elkander aanvullen. Sinds 25 jaar geleden de Hoge Veluwe nationaal bezit werd, hebben honderdduizenden genoten van de schoonheid van het landschap en van de dieren des
velds, wanneer deze hun pad kruisten. Bij hen zal dit album, wanneer zij het ter hand nemen, het verlangen naar een weerzien opwekken en voor degenen die de Hoge Veluwe nog niet uit eigen aanschouwing kennen, zal het een aansporing zijn tot een bezoek. De lezer zal in de tekst vermeld vinden hoe het landgoed is ontstaan door het werk van wijlen Dr. A. G. Krôller en zijn echtgenote mevrouw H. E. L. J. Krôller-Mü11er en ik moge besluiten met ook hier te getuigen van de dankbaarheid, die wij allen hun verschuldigd zijn voor het kostelijke bezit van het Nationale Park en van het Rijksmuseum Krôller—Müller, gelegen in het hart van de Hoge Veluwe.
Boek bekijken

TENC'S BOOKSHOP

particulier

TENC'S BOOKSHOP uit Reijmerstok

Logo TENC'S BOOKSHOP

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.