Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Thrupp.


 

Kopelman/Roth - Liefs uit Bagdad

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Kopelman/Roth
Titel: Liefs uit Bagdad
ISBN: 9789047517245
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheid: paperback, 208 pag., 2010 (5e druk), goede conditie
Prijs: € 8,00
€ 2,00
Meer info Terwijl de Lava Dogs, een groep stoere mariniers, een leegstaand gebouw inneemt tijdens de eerste week van de Amerikaanse invasie van Fallujah, horen de mannen een vreemd geluid. Met het wapen in de aanslag ontdekken ze een hoopje hond niet groter dan een granaat. Het drie weken oude puppy wordt vernoemd naar het bataljon en meegenomen naar de compound. De mariniers zijn in directe overtreding van een regel die het houden van huisdieren in oorlogsgebieden verbiedt en de opdracht om alle zwerfhonden direct af te maken.
Zo begint het aangrijpende verhaal van luitenant-kolonel Jay Kopelman en Lava in Irak. Een verhaal van een onwaarschijnlijk groepje helden (geharde mariniers, een oorlogsjournalist en een bedreigde Iraakse burger) die onverwachte lessen leren over leven, dood en oorlog, terwijl ze proberen een klein 'rothondje' te redden, dat hun harten veroverde...

Marinier Jay Kopelman haalde in Amerika alle pers door dit onwaarschijnlijke verhaal over zijn pogingen om Lava te redden uit het door oorlog geteisterde Irak.
Boek bekijken

Thrupp uit Baarn

particulier

Logo Thrupp

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.