Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Tijdgeest.


 

Andriessen, Louis - Gestolen tijd / Alle verhalen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Andriessen, Louis - Gestolen tijd / Alle verhalen
Schrijver: Andriessen, Louis
Titel: Gestolen tijd / Alle verhalen
ISBN: 9789021450629
Uitgever: Querido s Uitgeverij BV, Em.
Bijzonderheid: 2002, 357pp. Grote paperback. Zie foto's: schutblad beschadigd door verwijderd Ex Libris en penaantekening op titelblad; verder in uitstekende staat. Pakket.
Prijs: € 7,50
Meer info De ondertitel ‘Alle verhalen’ suggereert fictie, maar dit is een bundel met verzamelde artikelen, interviews en uitgeschreven lezingen van en over de Nederlandse componist Louis Andriessen (1939). Tezamen vormen deze teksten het geestelijk gedachtegoed van de componist. Hij schrijft over enkele van zijn favoriete musici (Machault, Gesualdo, Satie, Ravel en Stravinsky); over esthetiek en over film; over zijn engagement in de jaren ‘60 en ‘70; en over reizen naar China (1982) en Darmstadt (voor het ‘Internationaal Festival voor Nieuwe Muziek’, 1963). Maar het belangrijkste deel van deze bundel bestaat uit de hoorcolleges en lezingen van de componist over eigen werk, onder meer over zijn composities ‘De Staat’, ‘De Materie’, ‘Rosa, a horse drama’ en ‘Writing to Vermeer’. De gesproken teksten zijn met grote nauwkeurigheid uitgeschreven en geredigeerd door de samensteller van deze bundel (de neerlandica Mirjam Zegers, bekend met het werk van Andriessen en werkzaam bij Muziekgroep Nederland). Geïllustreerd met zwartwitfoto’s uit het familie-archief en talrijke muziekvoorbeelden. Voorzien van verantwoording, noten bibliografie en registers.
Boek bekijken

Tijdgeest uit Maastricht

particulier

Logo Tijdgeest

Met een goeie verpakking kost een brievenbus pakje in Nederland 4,25 euro. Een pakket kan goedkoop met DHL (zelf afhalen) voor 4,50 euro. Voor elke andere verzendwijze graag contact opnemen. Zelf ophalen in Maastricht is gratis.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.