Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Tineke's boeken.


 

Johns, W.E. - Biggles en het geheime wapen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Johns, W.E. - Biggles en het geheime wapen
Schrijver: Johns, W.E.
Titel: Biggles en het geheime wapen
ISBN:
Uitgever: Prisma-Juniores pocket
Bijzonderheid: 1965 4e druk. Paperback in gelezen staat
Prijs: € 4,00
€ 3,85
Meer info Het verongelukken van vliegtuigen is In de geschiedenis van de luchtvaart geen ongewoon verschijnsel. Maar toen in Londen steeds meer berichten binnenkwamen over toestellen die naar Dakar op weg waren en nooit op hun bestemming aankwamen, begonnen de autoriteiten dat, zacht uitgedrukt, alarmerend te vinden. Temeer omdat er geen enkele reden was om aan te nemen dat er met de bemanning of de machines iets niet in orde zou zijn.
Nu had men op Scotland Yard niet voor niets een speciale afdeling, de luchtpolitie, die onder de bekwame leiding van majoor Bigglesworth reeds vele malen haar doeltreffendheid had bewezen. Toen Biggles derhalve een opdracht tot onderzoek in deze affaire kreeg, kwamen bepaalde feiten hem zo onwaarschijnlijk voor dat hij al spoedig tot het vermoeden kwam dat de ongelukken niet zo toevallig waren als de argeloze toeschouwer misschien zou denken. Om de proef op de som te nemen, vertrok hij met Ginger, Algy en Bertie naar Afrika.
Maar als zij gedacht hadden gauw met de vijand te kunnen afrekenen, kwamen ze toch wel bedrogen uit. Want een onzichtbare tegenstander kan zelfs voor de strijdlustigste politiepiloten een onaangename verrassing betekenen!
Boek bekijken

Tineke's boeken

particulier

Tineke's boeken uit Spijkenisse

Logo Tineke's boeken

Bij meerdere aankopen wil ik graag verzendingen combineren om portokosten uit te sparen.
Afhalen in Zoetermeer of Spijkenisse is eventueel ook mogelijk.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.