Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Tintomara.


 

Lucebert - Festspiele met zwarte handen. Uitgegeven in het jaar 1949 door Lucebert. [ Facsimile uitgave ter gelegenheid van de jaarwisseling 2008/2009 ].

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lucebert - Festspiele met zwarte handen. Uitgegeven in het jaar 1949 door Lucebert. [ Facsimile uitgave ter gelegenheid van de jaarwisseling 2008/2009 ].
Schrijver: Lucebert
Titel: Festspiele met zwarte handen. Uitgegeven in het jaar 1949 door Lucebert. [ Facsimile uitgave ter gelegenheid van de jaarwisseling 2008/2009 ].
ISBN:
Uitgever: Amsterdam De Bezige Bij 2008.
Bijzonderheid: Een uitgave van de Bezige Bij t.g.v. de jaarwisseling 2008 - 2009. Het boekje ligt samen met losse infokaart + nieuwjaarsgroet van de Bezige Bij in een fraai omslag.
Prijs: € 17,50
€ 4,25
Meer info Facsimile van uniek boekje dat Lucebert maakte, met poëzie en beeldend werk. Uit de collectie van het Stedelijk Museum.
Boek bekijken

Tintomara uit Amersfoort

particulier

Logo Tintomara

Verkoop uit eigen boekenkast van vnl. literatuur in diverse talen, literatuurgeschiedenis, kunst, filosofie en geschiedenis. Bestelt u meer dan 1 boek tegelijk? Dan worden de evt. verzendkosten natuurlijk opnieuw berekend. Verzendkosten (ook de gratis verzending) gelden voor verzending binnen Nederland.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.