Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Too good to go.


 

Thea - Heksenwijsheid

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Thea - Heksenwijsheid
Schrijver: Thea
Titel: Heksenwijsheid
ISBN: 9789043821308
Uitgever: New Book
Bijzonderheid: In nette gelezen staat, geen bijzonderheden
Prijs: € 3,50
€ 4,25
Meer info Heksen zijn allang niet meer de slechte, oude vrouwtjes die rondvliegen op een bezem, zoals we ze kennen uit het sprookje van Hans en Grietje. Integendeel, het zijn wijze vrouwen die hun onmetelijke kennis en kracht gebruiken om anderen te helpen of te genezen. In dit boek geeft Thea, ingewijde heks en hogepriesteres, de geheimen van de heksenwijsheid prijs. Ze bespreekt hoe magie precies werkt, hoe de heksenkeuken eruit ziet en wat er zeker niet in een heksentuin mag ontbreken.

Verder legt ze uit hoe je met tal van heksenrituelen negatieve invloeden kunt weren en geluk kunt aantrekken. Om deze rituelen te doen slagen krijg je  een heleboel suggesties voor de juiste toverspreuken, magische oliën en heerlijke wieroken. Bovendien vindt je in dit boek heel wat informatie over heksenfeesten, werken met tarotkaarten en witte magie. Kortom, dit is een boek voor iedereen die aan zijn leven een nieuwe betekenis wil geven, en met behulp van magie en rituelen meer geluk in zijn eigen leven en dat van anderen wil brengen.
Boek bekijken

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk ook eens bij mijn andere boeken. Meerdere boeken in één keer laten versturen scheelt in de verzendkosten. Ophalen in Bilthoven kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.