Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Too good to go.


 

Roberta DeLong Miller - Psychische massage

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Roberta DeLong Miller - Psychische massage
Schrijver: Roberta DeLong Miller
Titel: Psychische massage
ISBN: 9789063252076
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheid: In nette gelezen staat, alleen verkleurd aan de buitenkant
Prijs: € 5,00
€ 4,25
Meer info In dit boek wordt een bepaalde vorm van massage beschreven, die de mens in zijn totaliteit als uitgangspunt neemt en hem juist in zijn totaliteit probeert te brengen tot een diepe ontspanning.
De bron van alle geluk en alle lijden is in ons zelf te vinden en ontspringt aan onze innerlijke, psychologische werkelijkheid. De werkzaamheid daarvan krijgt vaak zonder dat we het merken in ons bewustzijn de overhand om daarmee ons hele leven onbewust te beïnvloeden. Het streven van de werkelijk volwassen mens zou erop gericht moeten zijn voor deze psychologische werkelijkheid de verantwoordelijkheid te aanvaarden en daardoor te komen tot het sluiten van een vredesverdrag met zijn eigen diepere bestaanslagen.

De schrijfster van dit boek laat ons zien hoe de kunst van de psychische massage zich allereerst richt op de eigen psychologische werkelijkheid en vervolgens op die van de partner. Stap voor stap brengt zij de lezer tot het op de juiste wijze hanteren van de krachten die bij deze werkelijkheid een rol spelen. Het boek nodigt uit tot het in praktijk brengen van datgene wat men gelezen en geleerd heeft, en slaat aan door zijn logische opzet en de manier waarop de verschillende stappen worden verklaard.

Het is een inspirerend boek, niet in het minst door de voorbeelden die de schrijfster uit haar eigen praktijkervaring aanhaalt. Hierdoor wordt ons een blik gegund op de ongelooflijke mogelijkheden die de psychische massage ons te bieden heeft. Vele tot nu toe geldende ideeën over de werkingen en beperkingen van een dergelijke massage worden omvergeworpen en de lezer ziet hoe een nieuwe vorm van massage, die grote perspectieven biedt, voor zijn ogen vorm aanneemt. Een diepgaand boek, waarvan de ideeën bijzonder gemakkelijk en door iedereen te hanteren zijn.
Boek bekijken

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk ook eens bij mijn andere boeken. Meerdere boeken in één keer laten versturen scheelt in de verzendkosten. Ophalen in Bilthoven kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.