Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Too good to go.


 

Rene Diekstra - Pleisters voor de ziel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rene Diekstra - Pleisters voor de ziel
Schrijver: Rene Diekstra
Titel: Pleisters voor de ziel
ISBN: 9789022980347
Uitgever: Bruna Uitgevers
Bijzonderheid: In nette gelezen staat, geen bijzonderheden
Prijs: € 1,50
€ 4,25
Meer info Ken je dat? Zij wil praten over wat haar dwars zit, hij draagt allemaal praktische oplossingen aan. Hij vindt sexy lingerie leuk, zij niet. Zij denkt een gewoon gesprek te voeren, hij denkt dat ze ergens op uit is. Als ze ruzie maken worden alle oude koeien uit de sloot gehaald. Als ze op straat met een kennis een praatje aanknopen, begint hun kind te zeuren.

Over het dagelijkse geluk en gelazer in relaties schreef René Diekstra columns in een aantal dagbladen. Een selectie van zijn beste stukken vind je in dit boek.

Er zijn natuurlijk veel verschillende relaties, niet alleen met je partner, maar ook met je kinderen, met je ouders, met je collega's en, niet te vergeten: met jezelf. In al die relaties loop je vroeger of later grotere of kleinere verwondingen op: door ruzies, misverstanden, concurrentie, ontrouw, verschillende belangen, extreme vragen om aandacht, problemen met seks en ga zo maar door. Op een heel heldere manier geeft Diekstra achtergrondinformatie, biedt hij inzicht en geeft hij aanwijzingen. Als psycholoog weet hij waar hij het over heeft en zijn teksten kunnen dan ook beschouwd worden als pleisters voor de ziel.
Boek bekijken

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk ook eens bij mijn andere boeken. Meerdere boeken in één keer laten versturen scheelt in de verzendkosten. Ophalen in Bilthoven kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.