Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Too good to go.


 

Ewa Maria Wagner - Het Tristan akkoord

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ewa Maria Wagner - Het Tristan akkoord
Schrijver: Ewa Maria Wagner
Titel: Het Tristan akkoord
ISBN: 9789029093675
Uitgever: J.M. Meulenhoff, 2019
Bijzonderheid: In nette gelezen staat, zie foto's
Prijs: € 2,50
€ 6,95
Meer info Altvioliste Eveline wordt gedwongen haar leven en drijfveren nauwkeurig onder de loep te nemen na een dreigend ontslag bij het orkest waar zij al jaren werkt. Ze heeft na haar vertrek uit Polen op eigen kracht een mooi leven in Nederland weten op te bouwen. Toch laat ze zich, naar eigen smaak, te veel door anderen beïnvloeden.

Het Tristan-akkoord is een persoonlijke zoektocht naar haar jeugd in communistisch,naoorlogs Polen, naar haar Duitse wortels en naar de moeizame verhouding met haar vader. De liefde voor muziek heeft haar altijd op de been gehouden. Wat blijft er over als die wegvalt? Naarmate ze dieper doordringt in haar eigen verleden en er een geheim uit de Tweede Wereldoorlog wordt ontrafeld, komen de relatie met haar vader én haar carrière in een ander daglicht te staan.

In haar debuutroman stelt Ewa Maria Wagnervragen over identiteit, waarbij verleden en afkomst een belangrijke rol spelen.
Boek bekijken

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk ook eens bij mijn andere boeken. Meerdere boeken in één keer laten versturen scheelt in de verzendkosten. Ophalen in Bilthoven kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.