Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Too good to go.


 

Erik R. Robertson - Het kan anders - een pleidooi voor positieve verandering

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Erik R. Robertson - Het kan anders - een pleidooi voor positieve verandering
Schrijver: Erik R. Robertson
Titel: Het kan anders - een pleidooi voor positieve verandering
ISBN: 9789081693509
Uitgever: Van Lindonk & de Bres Special Projects, 2012
Bijzonderheid: In nette gelezen staat, zie foto's
Prijs: € 4,00
€ 4,25
Meer info Het Kan Anders heeft de hoop en intentie om een positieve bijdrage te leveren aan een nieuw helder humaan succesvol en vernieuwend Nederland in de 21ste eeuw.

Nederland is een prachtig land. Er is veel dat hier super goed is geregeld. Er is een enorme vrijheid en welvaart. Wil je al dit moois behouden en er een positieve bijdrage aan leveren? Lees dan ‘Het Kan Anders’. Er is namelijk ook een keerzijde: wij leven in een land dat dichtslibt door te veel regels, verouderde systemen, logheid, te veel belangen, te veel ambtenaren, en te veel vangnetten. En niet genoeg persoonlijke verantwoordelijkheid. En dat kan anders geregeld worden. ’Het Kan Anders’ doet een beroep op het nemen van meer persoonlijke verantwoordelijkheid. En komt met concrete voorstellen voor verbetering.

Het Kan Anders gaat in op verschillende relevante onderwerpen zoals Maatschappij, Onderwijs, Natuur, Bedrijfsleven, Belastingen, EU deelname enz.. Er is een eerste analyse losgelaten op hoe wij met elkaar sommige zaken anders zouden kunnen gaan regelen. Het is immers ons Nederland!
Boek bekijken

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk ook eens bij mijn andere boeken. Meerdere boeken in één keer laten versturen scheelt in de verzendkosten. Ophalen in Bilthoven kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.