Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toonder verzameling.


 

Toonder, jan Gerhard, Toonder, Marten - Vreemdeling in Babylon / zeldzame zeer dikke 1e druk uit de oorlog! MET EEN ONBEKENDE VERSIE ORIGINEEL STOFOMSLAG

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Toonder, jan Gerhard, Toonder, Marten - Vreemdeling in Babylon / zeldzame zeer dikke 1e druk uit de oorlog! MET EEN ONBEKENDE VERSIE ORIGINEEL STOFOMSLAG
Schrijver: Toonder, jan Gerhard, Toonder, Marten
Titel: Vreemdeling in Babylon / zeldzame zeer dikke 1e druk uit de oorlog! MET EEN ONBEKENDE VERSIE ORIGINEEL STOFOMSLAG
ISBN:
Uitgever: Elsevier, Amsterdam
Bijzonderheid: gebonden, met stofomslag, 1e druk, 1941
Prijs: € 40,00
€ 7,65
Meer info Vreemdeling in Babylon, (zeldzame zeer dikke 1e druk uit de oorlog! MET EEN ONBEKENDE VERSIE ORIGINEEL STOFOMSLAG)
Door Jan Gerhard Toonder
1e druk MET het originele stofomslag er nog omheen!!!! deze versie is echter onbekend en afwijkend van de omslag met de tekening van Marten Toonder. Wellicht is dit de eerste versie die was gemaakt omdat het getekende omslag nog niet klaar was? heel bijzonder in ieder geval! Tekst aan binnenflappen van omslag (en achterkant) is ook verschillend van de andere 1e druk uit 1941!
Opvallend is dat deze 1e druk veel dikker is dan de latere drukken (zie ook de 3e drukken die ik aanbied), maar net weer iets dunner dan de andere 1e druk (die ik ook aanbood)
1941
papieren band met titel en linnen rug
Uitgeverij Elsevier
2 pagina's in het boek (voor en achterin het boek = met tekening en getekende tekst (bijbeltekst)) en het stofomslag is zonder tekening, alleen typografie! (het stofomslag is zeldzaam te noemen, want die ontbreekt vaak bij een dergelijke 1e druk, maar deze versie had ik verder nog nooit eerder gezien, dus extra zeldzaam! en is ondanks de zichtbare gebruiksspoortjes nog in een zeer goede staat.

Sla uw slag voor de toevoeging aan uw verzameling van een mooi bijzondere werk van de familie Toonder!

Het stofomslag heeft wat lichte gebruiksspoortjes zichtbaar (langs randjes van omslag) en de rug is verbruind. binnenwerk goed! Zie de foto's svp voor de staat.
Boek bekijken

Toonder verzameling

particulier

Toonder verzameling uit Dordrecht

Via deze weg verkoop ik een deel van mijn Marten Toonder verzameling. Ik ben mij namelijk aan het specialiseren binnen deze verzameling en ook vanwege ruimtegebrek kan ik niet alles meer goed kwijt. Hier is dus uw kans om bijzondere of leuke verzamelobjecten te scoren uit een interessante collectie!
SLA UW SLAG!!!!!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.