Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toonder verzameling.


 

Phiny Dick - Miezelientje en Kakeline de kip

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Phiny Dick - Miezelientje en Kakeline de kip
Schrijver: Phiny Dick
Titel: Miezelientje en Kakeline de kip
ISBN:
Uitgever: G.B. van Goor & Zonen's Uitgeversmaatschappij NV, Den Haag, Batavia
Bijzonderheid: 1e druk, 1941, gebonden
Prijs: € 15,00
€ 4,85
Meer info zie ook de andere Marten Toonder (bekend van Tom Poes en heer Bommel) gerelateerde items die ik aanbied uit verzameling! Dit boek komt uit een topverzameling van onder andere oude boeken met illustraties en stofomslagen van Marten Toonder....

mooi boek met illustraties in het boek en coverillustratie van Phiny Dick (misschien deels door Toonder getekend, maar dat is niet zeker). Phiny Dick en haar man Marten Toonder tekende in dezelfde stijl in die tijd.

In een zeer goede staat, wat best lastig is bij deze boeken, want normaal gesproken zijn de hoeken en randen met aardig wat slijtage. Hier zijn de hoeken en randen in zeer goede staat! De band (met name achterkant zichtbaar) heeft wel oude spots (zogeheten roestvlekkig).
Boek bekijken

Toonder verzameling

particulier

Toonder verzameling uit Dordrecht

Via deze weg verkoop ik een deel van mijn Marten Toonder verzameling. Ik ben mij namelijk aan het specialiseren binnen deze verzameling en ook vanwege ruimtegebrek kan ik niet alles meer goed kwijt. Hier is dus uw kans om bijzondere of leuke verzamelobjecten te scoren uit een interessante collectie!
SLA UW SLAG!!!!!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.