Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toon's boekenton.


 

Dalai Lama - Koncentratie en mededogen / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dalai Lama - Koncentratie en mededogen / druk 1
Schrijver: Dalai Lama
Titel: Koncentratie en mededogen / druk 1
ISBN: 9789063500382
Uitgever: Karnak, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2003, paperback, 83 pagina's.
Prijs: € 4,00
€ 3,85
Meer info In 1986 bracht Tenzin Gyatso, de veertiende Dalai Lama van Tibet, een bezoek aan Nederland. Tijdens dit bezoek gaf hij een aantal lezingen met als thema: Individuele verantwoordelijkheid, karma. reïnkarnatie, en de toekomst van religie. Daarnaast gaf hij een twee dagen durende `teaching’ over de basisideeën van het Tibetaans boeddhisme. De belangrijkste gedeelten van deze lezingen werden voor dit boek vertaald en worden voorafgegaan door het persoonlijke interview met de Dalai Lama door Adriaan van Dis.
De Dalai Lama, die op 6 juni 1935 werd geboren, was op vierjarige leeftijd reeds officieel de ‘religieuze en politieke leider van Tibet. Sedert zijn vlucht naar het westen in 1959, woont hij in India, aan de voet van de Himalaya, waar hij zorg draagt voor de Tibetaanse vluchtelingen. Sinds 1972 maakt de Dalai Lama regelmatig reizen over de hele wereld om lezingen te houden. Overal waar hij komt voelen de mensen zich direkt aangesproken door wat hij zegt en door de warmte en hartelijkheid die hij uitstraalt.
Boek bekijken

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.