Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toon's boekenton.


 

Luijk, Bart van - Aan de telefoon. Momenten van de waarheid.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Luijk, Bart van - Aan de telefoon. Momenten van de waarheid.
Schrijver: Luijk, Bart van
Titel: Aan de telefoon. Momenten van de waarheid.
ISBN:
Uitgever: DOOR training
Bijzonderheid: Paperback, 120 pagina's. In goede staat.
Prijs: € 3,75
€ 3,85
Meer info U kent het wel! U belt naar een bedrijf, stelt uzelf voor en vraagt vriendelijk of u de heer kemperman mag spreken. De telefoniste, die opnam met: “kemperman, illustratieve vormgeving...”, Beantwoordt uw vraag met: “die is er niet.”Vervolgens valt de grote stilte. Vol goede moed vraagt u na enkele seconden wanneer hij dan wel te bereiken is. Zij antwoordt met: “weet ik niet.”In negen van de tien gevallen geeft u de hoop op en zegt dat u het later nog eens zal proberen. De volgende dag overkomt u hetzelfde. Zelfs als u uw nummer opgeeft, wordt nauwelijks teruggebeld.de stoutste verwachtingen aan de telefoon overtreffenis meer dan de klant vriendelijk en enthousiast te woord staan. Het is een vraag zo goed mogelijk proberen te beantwoorden (“morgen-ochtend vanaf half negen is hij weer bereikbaar”) en het initiatief overnemen (“waarmee kan ik u helpen?”). Doet u het perfect, dan vindt elke opbeller dit normaal. Bent u onbeleefd of niet behulpzaam, dan krijgt u dat te horen, of de klant laat nooit meer iets van zich horen.veel situaties aan de telefoon zijn ook voor u de ‘momenten van de waarheid’. Het is uw kans om het beter te doen dan de concurrentie. Neem de uitdaging aan en overtref de stoutste verwachtingen van uw klanten. Door het bewust benutten van de ‘momenten van de waarheid’aan de telefoon, bent u in staat om tenminste de stoutste verwachtingen van opbellers te overtreffen.
Boek bekijken

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.