Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toon's boekenton.


 

Spinnewijn, Th. - Zeeland. Land van wind, licht en water

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Spinnewijn, Th. - Zeeland. Land van wind, licht en water
Schrijver: Spinnewijn, Th.
Titel: Zeeland. Land van wind, licht en water
ISBN: 9789076815282
Uitgever: De Koperen Tuin
Bijzonderheid: Hardcover, 121 pagina's. In zeer fraaie staat.
Prijs: € 6,50
€ 4,40
Meer info Zeeland, land van de eeuwige strijd tegen het water, land van de eindeloze vergezichten, land van de brede zeearmen, land van brede stranden met daarboven uitstekend, de zo vaak bezongen duintoppen. Maar ook: land van lieflijke dorpjes, land van de met veel zorg gerestaureerde steden en stadjes, land van prachtige natuurgebieden, de 'zak' van Beveland met zijn betoverende bloesemdijken en vooral ook land van fietsers en wandelaars. Een Zeeuw volet zich thuis in zijn eigen provincie en niet voor niets komen jaarlijks honderdduizenden toeristen uit binnen- en buitenland dit prachtige stukje Nederland bezoeken. Fotograaf en kunstenaar Anke Ligteringen, voor bijna 70% verantwoordelijk voor de fotografie in dit boek, heeft veel met Zeeland. Niet alleen is ze geboren in Oostburg en heeft ze een groot aantal jaren van haar jeugd in Zeeland doorgebracht. Ook nu komt ze nog ieder jaar in september naar Vlissingen om vanaf haar vakantieverblijf op de Boulevard haar jeugdliefde 'Zeeland' in veel facetten vast te leggen. Het resultaat daarvan treft u aan in de 10 hoofdstukken die dit fotoboek over Zeeland, telt.
Boek bekijken

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.