Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toon's boekenton.


 

North, F. - Sally / druk 2

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: North, F. - Sally / druk 2
Schrijver: North, F.
Titel: Sally / druk 2
ISBN: 9789022532317
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheid: 2006, 304pp, paperback. In gelezen staat.
Prijs: € 3,00
€ 3,85
Meer info Sally Lomax heeft een besluit genomen - vanaf morgen is ze geen saai, braaf meisje meer, maar 'femme fatale' en seksgodin! Dus: weg met die bloemetjesjurken en het degelijke katoenen ondergoed, bier dat strakke zwarte rokje en die kanten beha. Het eerste slachtoffer van de nieuwe Sally heet Richard Stonehill. Hij is knap, rijk, leuk en geweldig in bed. Sally is van plan zijn droomvrouw te worden, zijn erotische godin, de vrouw waaraan hij zijn hele leven smachtend zal blijven denken. Op haar programma staat een kortstondige affaire, zonder rechten of plichten. Alleen seks en sensualiteit. En het lijkt Sally te lukken, totdat eeuwig vrijgezel Richard echt verliefd wordt...
Boek bekijken

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.