Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toon's boekenton.


 

Berges, Joaquin - Het beste komt nog

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Berges, Joaquin - Het beste komt nog
Schrijver: Berges, Joaquin
Titel: Het beste komt nog
ISBN: 9789028425132
Uitgever: BookSpot B.V. (inzake New Book uitg)
Bijzonderheid: 2013, paperback, 251 pagina's. In zeer fraaie staat.
Prijs: € 4,00
€ 3,85
Meer info De veertiger Luis is hertrouwd met een vrouw die hem voortdurend haar hypergezonde leefstijl opdringt. De twee puberkinderen uit zijn eerste huwelijk zijn op het verkeerde pad geraakt, het zoontje uit zijn tweede huwelijk is onuitstaanbaar, zijn neef doet het met zijn ex-vrouw én heeft zijn baan ingepikt. Luis is kortom de greep op zijn leven helemaal kwijt. Om zijn bestaan weer op orde te krijgen moet hij radicaal ingrijpen. Zijn sterkste wapens in deze strijd: een groot gevoel voor humor en een flinke dosis zelfspot.

Met een ongeëvenaard gevoel voor humor vertelt Joaquín Berges het verhaal van een man die overzicht over zijn leven probeert te krijgen en daarbij steeds meer de draad kwijtraakt. Hij ontdekt, na de soms ontroerende en vaak hilarische scènes in zijn eigen sitcom, dat het beste van het leven nog voor hem ligt.
Boek bekijken

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.