Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toon's boekenton.


 

Frimansson, Inger - Het vrouweneiland

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Frimansson, Inger - Het vrouweneiland
Schrijver: Frimansson, Inger
Titel: Het vrouweneiland
ISBN: 9789041416025
Uitgever: Anthos
Bijzonderheid: Paperback, 319 pagina's. In fraaie staat.
Prijs: € 4,00
€ 3,85
Meer info Tobias Elmkvist is schrijver. Hij heeft een aantal goed gerecenseerde maar slecht verkopende dichtbundels gepubliceerd. Hij woont vlak bij Stockholm, maar aan het begin van het verhaal bevindt hij zich op de afgelegen boerderij van zijn vader Carl. Daar is Tobias naartoe gegaan om zijn vader en diens jongere vrouw Sabina te helpen met het werk op de boerderij.

Tobias en Sabina krijgen een verhouding, die niet verborgen blijft voor Hardy, een onaangename, half criminele dorpsbewoner. Als Hardy probeert Tobias af te persen, steekt deze hem neer. Sabina treft Tobias aan met het lijk. Koelbloedig en daadkrachtig zorgt ze ervoor dat de plaats van het misdrijf wordt schoongemaakt en dat het lijk verdwijnt. Maar om hun geheim te bewaren moet er nog meer gebeuren...
Boek bekijken

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.