Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toon's boekenton.


 

Schnur, Leslie - Uitgelaten!

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Schnur, Leslie - Uitgelaten!
Schrijver: Schnur, Leslie
Titel: Uitgelaten!
ISBN: 9789044310542
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheid: Hardcover, 271 pagina's. In zeer mooie staat.
Prijs: € 3,35
€ 3,85
Meer info Op haar dertigste heeft Nina opeens genoeg van haar drukke baan in New York. Toevallig zoekt haar beste vriendin, die een hondenuitlaatcentrale runt, een tijdelijke vervanger. Nina is gek op honden en op wandelen in Central Park. Nu kan ze ook ongegeneerd rondsnuffelen in de huizen van haar klanten. Vooral het appartement van Daniel is spannend, want op foto's ziet hij er knap en sportief uit. Nina kijkt in zijn post, zijn kasten, zijn computer, zijn zakken, en heel af en toe (al geeft ze dat niet graag toe) in zijn vuilnisbak. Helaas heeft Nina Daniel nog nooit echt ontmoet. Tot ze op een dag in zijn bad uitbundig ligt te dromen en de voordeur hoort opengaan.
Boek bekijken

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.