Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toon's boekenton.


 

O'Riordan, Kate - Geheugensteentjes

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: O'Riordan, Kate - Geheugensteentjes
Schrijver: O'Riordan, Kate
Titel: Geheugensteentjes
ISBN: 9789026983856
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheid: 2004, paperback, 479pp. In zeer fraaie staat.
Prijs: € 4,30
€ 6,70
Meer info Nell is 48 jaar oud, heeft een succesvolle carrière en de liefde van haar leven. Toch is Nell in zichzelf gekeerd en ongedurig. Sinds ze als zwangere tiener Ierland verliet is ze nooit meer terug geweest, zelfs niet voor de begrafenis van haar moeder.
Wanneer ze door een telefoontje uit Ierland gewaarschuwd wordt dat haar dochter in grote problemen zit, besluit ze dat de tijd gekomen is om weer naar huis te gaan. Haar onvoorspelbare dochter Ali kan haar achterdocht nauwelijks verbergen, terwijl haar kleindochter Grace juist dolblij is met de komst van haar oma.
Terwijl Nell probeert te ontrafelen wat er met haar gezin aan de hand is moet ze ook met zichzelf in het reine komen. Met de geheugensteentjes die haar moeder Agnes bewaard heeft, lukt het haar om de kwetsbare knopen te ontwarren die in de loop der jaren in de familierelaties zijn ontstaan.
Boek bekijken

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.