Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toon's boekenton.


 

Spijker, Rita - Ver van mij

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Spijker, Rita - Ver van mij
Schrijver: Spijker, Rita
Titel: Ver van mij
ISBN: 9789460681967
Uitgever: Uitgeverij Marmer
Bijzonderheid: 2014, paperback, 279 pp. In mooie staat.
Prijs: € 4,75
€ 3,85
Meer info Een vakantie in Gambia lijkt de remedie voor Rosa om het verdriet over haar recent overleden man te verwerken. Ze probeert te genieten van de jonge Gambiaanse mannen die zich willig aanbieden aan de vrouwelijke sekstoeristen en kan maar moeilijk weerstand bieden aan hun charmeoffensief.Maar stilaan beginnen vragen over de verstoorde relatie met haar dochter Birgit zich op te dringen.

Birgit heeft grote moeite met het losbandige gedrag van Rosa. Ze verwijt haar moeder de scheiding van haar vader. Birgit is er nog niet in geslaagd zelf een gezonde liefdesrelatie op te bouwen. Ze beseft dat ze ondanks alles naar de nabijheid en aandacht van haar moeder verlangt. De afstand tussen moeder en dochter lijkt onoverbrugbaar, tot een onverwachte bekentenis het verleden in een ander licht zet.
Boek bekijken

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.