Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toon's boekenton.


 

Picoult, Jodi - De andere zoon

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Picoult, Jodi - De andere zoon
Schrijver: Picoult, Jodi
Titel: De andere zoon
ISBN: 9789044340631
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheid: Paperback, 507 pagina's. In mooie staat.
Prijs: € 4,25
€ 6,70
Meer info Jacob Hunt is een tiener met het syndroom van Asperger die geobsedeerd is door forensisch onderzoek. Dankzij zijn politiescanner verschijnt hij steevast op de plaats van het misdrijf en zegt dan tegen de agenten wat ze moeten doen, en meestal heeft hij gelijk. Wanneer het stadje wordt opgeschrikt door een afschuwelijke moord, wil de politie Jacob enkele vragen stellen. De symptomen van Asperger (wegkijken, zenuwtrekjes en een vlakke stem) wijzen voor de politie op Jacobs schuld. Voor zijn moeder Emma is het de zoveelste bevestiging van het onbegrip waar haar gezin al zo vaak mee is geconfronteerd. Voor zijn broer Theo is het alweer een teken dat er niets normaal is vanwege Jacob. Maar is Jacob schuldig aan moord?
Boek bekijken

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.