Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toon's boekenton.


 

Paura, Martina - De liefdespolitie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Paura, Martina - De liefdespolitie
Schrijver: Paura, Martina
Titel: De liefdespolitie
ISBN: 9789069748887
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheid: 2007, paperback, 445 pagina's. In mooie staat.
Prijs: € 3,75
€ 6,70
Meer info Het lijkt zo makkelijk. Als de kinderen te druk worden haal je Supernanny in huis. Neurotische honden en katten worden door een dierenpsycholoog weer op de been gebracht. Maar wie schiet te hulp bij een onhandelbare man? Pia's hoofdredacteur bij het glossy tijdschrift waar ze werkt heeft een briljant idee: lezeressen die genoeg hebben van hun partner kunnen de Liefdespolitie inroepen. Helaas heeft hij ook een minder briljant idee: de Liefdespolitie bestaat uit Pia en haar aartsvijand Beate!

Pia verzwijgt haar nieuwe 'baan' voor vrienden en familie en besluit zich er met enige tegenzin toch op te storten. Maar wanneer haar vriend Max de Liefdespolitie in huis wil halen om zijn relatie met Pia te redden, staat haar wereld weer op zijn kop.
Boek bekijken

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.