Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toon's boekenton.


 

Coetzee, J.M. - IJzertijd

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Coetzee, J.M. - IJzertijd
Schrijver: Coetzee, J.M.
Titel: IJzertijd
ISBN: 9789026316883
Uitgever: Ambo
Bijzonderheid: 2000, paperback, 191pp. In mooie staat.
Prijs: € 3,75
€ 3,85
Meer info Kaapstad, 1986: Elizabeth Curren is stervend aan kanker. Als ze terugkomt van haar arts, die de onherroepelijke diagnose heeft gesteld, treft ze achter in haar tuin een dronken zwerver aan, Vercueil, haar engel des doods. Vercueil is echter meer dan een symbool van verval en verloedering -hij wordt haar zwijgende metgezel en biechtvader bij haar pogingen zich te verzoenen, dan wel af te rekenen met de wereld. Maar voordat ze definitief afscheid neemt van het leven, maakt ze kennis met de hartstochten en conflicten van het roerige Zuid-Afrika. Ze is, in krottenwijken rond de stad en in eigen huis, getuige van de echte wereld van onderdrukking en reactionaire geweldpleging, een wereld waarin de volwassenen het initiatief aan de kinderen laten.
Boek bekijken

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.