Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toon's boekenton.


 

- De kunst van de 20ste eeuw / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - De kunst van de 20ste eeuw / druk 1
Schrijver:
Titel: De kunst van de 20ste eeuw / druk 1
ISBN: 9789068681550
Uitgever: Thoth, Uitgeverij
Bijzonderheid: 1996, Gebonden, 512 pagina's. In heel mooie staat.
Prijs: € 10,50
€ 6,70
Meer info De twintigste eeuw biedt een grotere variatie aan kunststijlen en -opvattingen dan enige andere periode daarvoor. De afgelopen tien decennia vormden een tijdperk waarin uitvindingen, ontdekkingen en politieke omwentelingen elkaar in een razend tempo opvolgen. Dat bracht ook radicale veranderingen teweeg in de kunstwereld: ze is internationaler geworden, kunstenaars zijn gaan experimenteren met olieverf, collages, sculpturen, readymades, installaties en video, en de positie van vrouwelijke kunstenaars is aanzienlijk verbeterd. Op de drempel van het nieuwe millennium biedt DE KUNST VAN DE 20STE EEUW een alfabetisch overzicht van de kunstenaars van een opmerkelijk tijdsgewicht. Vijfhonderd royale kleurenafbeeldingen tonen niet alleen beroemde schilderijen en beelden van cézanne, Magritte, Picasso, Robin, Mondriaan en Matisse, maar ook werken en installaties van latere kunstenaars als Pollock, Beuys, broodthaers, Dibbets en Hockney. Een belangrijke plaats is daarnaast ingeruims voor minder.
Boek bekijken

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.