Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toon's boekenton.


 

Grosfeld, Jose e.a. - Verhalen uit de Meierij

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Grosfeld, Jose e.a. - Verhalen uit de Meierij
Schrijver: Grosfeld, Jose e.a.
Titel: Verhalen uit de Meierij
ISBN: 9789067610094
Uitgever: Michon, Uitgeverij
Bijzonderheid: 1987, paperback, 159 pagina's. In zeer fraaie staat.
Prijs: € 4,50
€ 3,85
Meer info Een bonte verzameling over het "Lieve leven" in Den Bosch en omstreken.

Met heel bijzondere foto's. 20 September 1986 verscheen in Brabants Dagblad de oproep 'Mensen uit Den Bosch en de Meierij schrijven hun eigen geschiedenis. Doe mee!' Het was het begin van een grote actie die de krant bin samenwerking met Uitgeverij Michon onder de inwoners van DenBosch en wijde omgeving ontketende. Doel van de actie was het bijeenbrengen van oorspronkelijke verhalen over mensen, dingen en gebeurtenissen die karakteristiek zijn voor het leven in de Meierij vroeger en nu. De Brabantse krant en de Bussumse uitgeverij wilden met de actie iedereen in de Meierij de kans geven zijn of haar eigen streekverhaal vast te leggen voor het nageslacht. Het initiatief heeft tweehonderdvierenzestig amateurs in de Meierij ertoe gebracht een stukje eigen geschiedenis te schrijven. Een royale selectie van de ingezonden verhalen en gedichten is gebundeld in dit unieke boekwerk.
Boek bekijken

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.