Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toon's boekenton.


 

Rendell, Ruth - De verrassing

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rendell, Ruth - De verrassing
Schrijver: Rendell, Ruth
Titel: De verrassing
ISBN: 9789022994788
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Bijzonderheid: 2008, paperback, 280 pagina's. In mooie staat.
Prijs: € 4,50
€ 4,40
Meer info Ivor Tesham, een jonge, knappe en ambitieuze politicus, wil zijn minnares Hebe Furnal een onvergetelijk en spannend cadeau voor haar verjaardag geven: ze wordt zogenaamd ontvoerd. Terwijl Ivor met de champagne zit te wachten, verstrijkt het tijdstip waarop Hebe zou moeten verschijnen.

Pas de volgende dag hoort hij dat de auto waar Hebe in zat, is verongelukt. De chauffeur en Hebe zijn dood. Geschokt door de gebeurtenis, maar vooral bang dat zal uitkomen dat hij Hebe's minnaar was en achter de nepontvoering zat, wil Ivor er alles aan doen om erachter te komen of iemand hem kan verraden. Er is één vrouw die het zou kunnen weten, want zij was Hebe's alibi op de dagen dat zij haar minnaar zag. Maar wat weet zij precies?
Boek bekijken

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.