Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Toon's boekenton.


 

Pirandello, Luigi - De weduwnaar

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Pirandello, Luigi - De weduwnaar
Schrijver: Pirandello, Luigi
Titel: De weduwnaar
ISBN: 9789065512093
Uitgever: Goossens
Bijzonderheid: 2018, Gebonden, 88 pagina's. In heel mooie staat.
Prijs: € 4,25
€ 3,85
Meer info "De weduwnaar" gaat uiteindelijk toch op stap, maar blijkt zichzelf niet terug te kunnen vinden, geketend als hij nog steeds zit aan een vrouw die hem, al is ze dood, blijft beheersen. De nieuwe verloofde in "Zaliger nagedachtenis" kan niets doen, wat zijn voorganger al niet gedaan heeft. "Gelijk" blijven de twee vrijgezelle secretarissen ook na hun huwelijk met twee gelijke vrouwen die hen op gelijke wijze bedriegen. "Mimi" is een dameshondje dat door het hondje "Balletje" gefeteerd wordt zolang ze van stand blijft. Een "Beroering" brengt twee oude vrienden weer op hetzelfde niveau terug. Ze hebben gedeeltelijk hun spraak verloren en gaan samen als fantomen terug naar de vrouw, die ze in de steek lieten. In deze 5 verhalen kunnen we alle elementen terugvinden, die kenmerkend zijn voor Pirandello, naturalisme, contrast tussen schijn en werkelijkheid, de absurditeit van het menselijk bestaan, vervreemding en humor wat het geheel weer gemakkelijk verteerbaar maakt.
Boek bekijken

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.