Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel TweedehandsBoekEU.


 

Marianne / Marijke Delfos / Gottmer - Leven met autisme

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Marianne / Marijke Delfos / Gottmer
Titel: Leven met autisme
ISBN: 9789031353255
Uitgever: Bohn, Stafleu, van Loghum
Bijzonderheid: ISBN: 9789031353255 jaar: 2008 druk: 2e nur/nugi: 770
Prijs: € 25,00
Meer info In Leven met autisme schetsen Martine Delfos en Marijke Gottmer wat autisme betekent voor de mensen zelf en hun omgeving. Zij beschrijven op respectvolle en heldere wijze de kracht en de kwetsbaarheid van mensen met een autistische stoornis. Hierbij worden waardevolle tips gegeven voor het omgaan met de problematische kanten van het leven met autisme. Ook in deze tweede druk is recent onderzoek verwerkt en zijn commentaren van lezers ter harte genomen. Onder andere wordt er op verzoek nog meer aandacht besteed aan het vermijden van moeilijke worden en worden er veel woorden uitgelegd. Vanwege de grote rol van internet en de computer in deze huidige tijd is er informatie over de betekenis van de computer bij autisme opgenomen. ISBN: 9789031353255 jaar: 2008 druk: 2e nur/nugi: 770
Boek bekijken

TweedehandsBoekEU uit Herveld

particulier
Meer dan 2000 2ehands boeken over allerlei onderwerpen. Als je informatie over het boek wilt dan graag een vraag stellen en niet bestellen. Bijvoorbeeld over aanwezig zijn van omslag, eventuele beschadigingen e.d. Op verzoek stuur ik een foto van het gewenste boeken op. Dan GEEN bestelling plaatsen maar stel dan een vraag over dit boek.
Het verzendrisico is voor de koper. LET OP: Belangstellenden uit België of Duitsland, verzendkosten bedragen als snel € 7,00 of meer.
Ik verkoop als particulier.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.