Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel TweedehandsBoekEU.


 

Teresa van Avila - Geef mij van dat levend water

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Teresa van Avila
Titel: Geef mij van dat levend water
ISBN: 9062716504
Uitgever: Mirananda
Bijzonderheid: ISBN: 9062716504 jaar: 1981 druk: - nur/nugi: -
Prijs: € 5,00
Meer info Teresa van Avila stond met een open oog en een levend gevoel tegenover de problemen van haar tijd, die veel overeenkomst vertoont met die van ons. Zij beschikte over een sterk geloof en een uitdrukkingswijze die niet aan een bepaald tijdperk of een bepaald geloof zijn gebonden. Ze stond los van de vooroordelen van haar tijd en bewijst dat mystieke ervaring niet wegvoert van de medemens en de aarde, evenmin als de aarde en aardse zaken de mens van God vervreemden. Teresa van Avila behoort met Jan van Ruusbroec tot de grote mystici van het westen. plastic stofomslag, 63pg. ISBN: 9062716504 jaar: 1981 druk: - nur/nugi: -
Boek bekijken

TweedehandsBoekEU uit Herveld

particulier
Meer dan 2000 2ehands boeken over allerlei onderwerpen. Als je informatie over het boek wilt dan graag een vraag stellen en niet bestellen. Bijvoorbeeld over aanwezig zijn van omslag, eventuele beschadigingen e.d. Op verzoek stuur ik een foto van het gewenste boeken op. Dan GEEN bestelling plaatsen maar stel dan een vraag over dit boek.
Het verzendrisico is voor de koper. LET OP: Belangstellenden uit België of Duitsland, verzendkosten bedragen als snel € 7,00 of meer.
Ik verkoop als particulier.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.