Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Universale.


 

Spinoza, hertaling en toelichting Miriam van Reijen - Brieven over het kwaad, de correspondentie tussen de filosoof Spinoza en graanhandelaar Willem van Blijenbergh

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Spinoza, hertaling en toelichting Miriam van Reijen - Brieven over het kwaad, de correspondentie tussen de filosoof Spinoza en graanhandelaar Willem van Blijenbergh
Schrijver: Spinoza, hertaling en toelichting Miriam van Reijen
Titel: Brieven over het kwaad, de correspondentie tussen de filosoof Spinoza en graanhandelaar Willem van Blijenbergh
ISBN:
Uitgever: Wereldbibliotheek
Bijzonderheid: zo goed als nieuwe hardcover, 2012
Prijs: € 20,50
Meer info Spinoza had 350 jaar geleden al sterkere argumenten tegen het bestaan van een vrije wil dan hedendaagse neurowetenschappers kunnen leveren. Dit maakt deze briefwisseling verrassend actueel. Miriam van Reijen heeft ze in hedendaags Nederlands hertaald, ingeleid en van aantekeningen voorzien. Centraal in deze briefwisseling staat de vraag naar de verantwoordelijkheid voor het kwaad in de wereld: als God er verantwoordelijk voor is dat mensen een vrije wil hebben, is hij dan ook verantwoordelijk voor wat zij met deze vrije wil doen? Als overtuigd christen ging Van Blijenbergh hierbij uit van een fundamenteel ander godsbeeld dan Spinoza.
Boek bekijken

Universale uit Haarlem

particulier

Logo Universale

U ontvangt binnen 3 dagen een email met betaalgegevens. Als u die niet heeft ontvangen, check uw spambox. Het boek wordt één week voor u gereserveerd. Als Universale een week na de bestelling geen betaling heeft ontvangen, wordt de bestelling als afgezegd beschouwd.
Verzendkosten binnen Nederland. Brievenbuspakket met track en trace: 3,85. Pakketpost via DHL 4,15 (afhalen) of 6,25 thuis bezorgd, via Post nl 6,95. Pakket naar Belgie 8,15 euro.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.