Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ursula.


 

Lendering, Jona - Bedrieglijk echt / Oude papyri, moderne controverses

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lendering, Jona - Bedrieglijk echt / Oude papyri, moderne controverses
Schrijver: Lendering, Jona
Titel: Bedrieglijk echt / Oude papyri, moderne controverses
ISBN: 9789401916783
Uitgever: Omniboek
Bijzonderheid: 2020, 192pp, paperback,14x21m5x1,5, als nieuw, geillustreerd met zwart-wit illustraties, In Bedrieglijk echt beschrijft Jona Lendering de wedloop tussen wetenschappers en vervalsers in de papyrologie.
Prijs: € 10,00
Meer info In Bedrieglijk echt beschrijft Jona Lendering de wedloop tussen wetenschap en vervalsers in de papyrologie. Veel romantischer dan papyrologie kan wetenschap niet zijn. In een ver land ontdekt iemand een antieke boekrol of wat snippers papyrus en ineens is daar een lang vergeten tekst. Vaak komen de papyri echter van de zwarte markt, zoals het Evangelie van de Vrouw van Jezus, dat enkele jaren geleden veel publiciteit trok. Hoewel binnen enkele dagen vaststond dat het ging om een vervalsing, erkende de onderzoekster dit pas toen de vervalser was opgespoord. Jona Lendering laat in Bedrieglijk echt zien dat fraudeurs kansen krijgen de wetenschap een loer te draaien door de zucht naar roem van wetenschappers.
Boek bekijken

Ursula uit Roermond

zakelijk

Logo Ursula

Boekwinkeltje Ursula verkoopt niet alleen boeken via Boekwinkeltjes.nl, maar organiseert ook elk jaar in juni een Boekenbeurs in de Roermondse Ursulakapel. De kapel is een rijksmonument en de opbrengst van de boekenverkoop is bestemd voor restauratie en onderhoud.
Brievenbuspakjes worden standaard verzonden via Post.NL voor € 3,95. Boeken die niet door de brievenbus passen verzenden we meestal via DHL voor € 4,50 naar een afhaalpunt of voor € 6,25 naar huisadres. Boeken voor België of Duitsland gaan via DPD voor € 7,50. Andere landen in overleg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.