Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ursula.


 

Sapfo (vertaling Mieke de Vos en nawoord van Doeschka Meijssing) - Gedichten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sapfo (vertaling Mieke de Vos en nawoord van Doeschka Meijssing) - Gedichten
Schrijver: Sapfo (vertaling Mieke de Vos en nawoord van Doeschka Meijssing)
Titel: Gedichten
ISBN:
Uitgever: Atheneaum
Bijzonderheid: 2011. Hardcover met stofomslag, 69 blz. Als nieuw.
Prijs: € 60,00
Meer info Eén compleet gedicht, tien langere fragmenten, twintig korte fragmenten en verder stukjes bestaande uit slechts één regel of één woord. Meer is er niet bewaard van de beroemdste dichteres uit de geschiedenis. Maar wie de fragmenten leest begrijpt waarom Sapfo van Lesbos zo'n enorme indruk heeft gemaakt op lezers van alle eeuwen, en waarom zoveel kunstenaars haar met hun eigen werk levend hebben willen houden. Mieke de Vos maakte een schitterende vertaling, die het origineel in poëtische zeggingskracht naar de kroon steekt. Zij toont ons de dichteres van de liefde in al haar helderheid, directheid, haar rijke beeldspraak en prachtige associaties.
Boek bekijken

Ursula uit Roermond

zakelijk

Logo Ursula

Boekwinkeltje Ursula verkoopt niet alleen boeken via Boekwinkeltjes.nl, maar organiseert ook elk jaar in juni een Boekenbeurs in de Roermondse Ursulakapel. De kapel is een rijksmonument en de opbrengst van de boekenverkoop is bestemd voor restauratie en onderhoud.
Brievenbuspakjes worden standaard verzonden via Post.NL voor € 3,95. Boeken die niet door de brievenbus passen verzenden we meestal via DHL voor € 4,50 naar een afhaalpunt of voor € 6,25 naar huisadres. Boeken voor België of Duitsland gaan via DPD voor € 7,50. Andere landen in overleg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.