Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Utz.


 

Robert-Jan van der Feen / Geert Sanders . - Homoseksuele jongeren en hun ouders : de confrontatie met een taboe in een aantal Nederlandse gezinnen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Robert-Jan van der Feen / Geert Sanders . - Homoseksuele jongeren en hun ouders : de confrontatie met een taboe in een aantal Nederlandse gezinnen.
Schrijver: Robert-Jan van der Feen / Geert Sanders .
Titel: Homoseksuele jongeren en hun ouders : de confrontatie met een taboe in een aantal Nederlandse gezinnen.
ISBN:
Uitgever: Deventer : Van Loghum Slaterus,
Bijzonderheid: cop. 1980., 21 cm. 127 p. Relatie en seksualiteit. Homoseksualiteit , Gebrocheerd, Uitstekend
Prijs: € 6,00
Meer info Homoseksuele jongeren en hun ouders : de confrontatie met een taboe in een aantal Nederlandse gezinnen. . Het boek bevat het verslag van 30 interviews met homoseksuele jongeren en hun ouders. Aan de orde komen bewustwordingsprocessen bij jongeren, krisisperioden bij hen en later bij hun ouders nadat deze op de hoogte waren gebracht, verwerking van dit gegeven, aanvaarding dan wel verwerping, etc. Bevat ook een aantal suggesties voor zowel homoseksuele jongeren als hun ouders. Het boek is gemakkelijk leesbaar en door de vele citaten levendig theoretische uiteenzettingen worden nauwelijks gegeven. Het boek kan als zodanig goede diensten bewijzen aan degenen die met het probleem homoseksualiteit bij jongeren worden geconfronteerd.
Boek bekijken

Utz uit Spijkenisse

zakelijk

Logo Utz

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.