Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Utz.


 

Silvano Arieti James A. Arieti Gerard Grasman. - Liefde kun je vinden : de emotie waarnaar we het meest verlangen en die ons zo vaak ontglipt.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Silvano Arieti James A. Arieti Gerard Grasman. - Liefde kun je vinden : de emotie waarnaar we het meest verlangen en die ons zo vaak ontglipt.
Schrijver: Silvano Arieti James A. Arieti Gerard Grasman.
Titel: Liefde kun je vinden : de emotie waarnaar we het meest verlangen en die ons zo vaak ontglipt.
ISBN:
Uitgever: Haarlem : De Toorts,
Bijzonderheid: cop. 1978., 24 cm. 196 p. Omslag wat smoezelig. , Gebrocheerd, Goed
Prijs: € 6,00
Meer info Liefde kun je vinden : de emotie waarnaar we het meest verlangen en die ons zo vaak ontglipt. . De liefde beschreven als liefde in het gezin, voor de naaste, eigenliefde, liefde voor het werk, liefde tot God, de romantische en de sexuele liefde. Een van de schrijvers is psychotherapeut, wat tot uiting komt in een aantal vrij oppervlakkige adviezen aan hen, die niet tot liefde in staat zijn en in de bespreking en bestrijding van psychoanalytische opvattingen. De tweede auteur is humanist en is waarschijnlijk verantwoordelijk voor filosofische beschouwingen en vergelijkingen met de literatuur. Het gaat niet diep, is soms wat zwevend en maakt niet erg duidelijk wat liefde nu eigenlijk is, maar dat is misschien ook niet goed mogelijk. Houterige vertaling.
Boek bekijken

Utz uit Spijkenisse

zakelijk

Logo Utz

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.