Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Van Berge Boeken.


 

Janssen, Joep & Wytske van Keulen - Leven met de Mekong. Klimaatverandering en stedelijke ontwikkeling in Ho Chi Minhstad en de Mekongdelta

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Janssen, Joep & Wytske van Keulen - Leven met de Mekong. Klimaatverandering en stedelijke ontwikkeling in Ho Chi Minhstad en de Mekongdelta
Schrijver: Janssen, Joep & Wytske van Keulen
Titel: Leven met de Mekong. Klimaatverandering en stedelijke ontwikkeling in Ho Chi Minhstad en de Mekongdelta
ISBN: 9789075271881
Uitgever: Blauwdruk, Wageningen
Bijzonderheid: 2015, 288pp, rijk geïllustreerd, paperback 24cm, conditie: als nieuw
Prijs: € 15,00
Meer info Een reisverslag van Joep Janssen met foto-essays van Wytske van Keulen

Nederland profileert zich als mondiaal kennisplatform voor water- en deltatechnologie. Vietnam is een van de landen waarmee Nederland intensief kennis uitwisselt. Architect Joep Janssen woonde vier jaar in de Mekongdelta, een van de meest bedreigde delta’s ter wereld. De bevolking reageert hier op een eigen manier op veranderingen in het deltasysteem. Janssen concentreerde zijn onderzoek op de kleine schaal. In de Mekongdelta worden de verstedelijking en het waterbouwkundige werk met lokale kennis aangepakt.

Het boek is een mix van reportage, historische achtergronden en stedenbouwkundig perspectief. Fotografe Wytske van Keulen portretteerde het dagelijks leven van de bewoners waarin het water zowel een zegen als een bedreiging is.
(website uitgever)
Boek bekijken

Van Berge Boeken uit Groningen

zakelijk

Logo Van Berge Boeken

Uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw Spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.