Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Van Slingelandt.


 

Rademakers, Jef - Broek van Corry Brokken

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Rademakers, Jef
Titel: Broek van Corry Brokken
ISBN: 9789029534154
Uitgever: Uitgeverij De Arbeiderspers NV, Amsterdam
Bijzonderheid: 1975, 150 pp. Paperback
Prijs: € 8,95
Meer info Nog vrij gaaf (barstje in de rug). Heeft niets met zangeres Corry Brokken te maken.
Ondertitel is: Stoten onder de gordel van Hilversum. Betreft: Risicoloosheid van de wansmaak. Nederlandse series. De gemene presentatoren. Sonja Barend en Ischa Meijer. Geven voor Leven. Het Simplististies Verbond. Henk van der Meyden en het fatsoen. De Televizierring voor André van Duin. Het jaar van Mary Schuurman. De onbegrijpelijke rotzooi voor peuters en kleuters. Modern bedrog. De eenzame klasse van Sjef van Oekel. De Zachte Infiltratie. Democratisering van de media.
Met een voorwoord van Dr. Peter Hofstede, "Verleden en toekomst der TV-kritiek in Nederland".

Jef Rademakers (1949) is een Nederlandse tv-regisseur, producent, tekstschrijver en bedenker van een aantal formats. Na zijn studies aan de Universiteit van Amsterdam werd hij daar wetenschappelijk medewerker en schreef hij televisiekritieken voor de Haagse Post.
Vanaf 1975 maakte hij zijn eerste radioprogramma's waarna de televisie volgde. In 1978 bracht hij zijn eerste televisieprogramma Geloof, hoop en liefde show gepresenteerd door Wim Neijman. Met zijn eigen productiehuis Dutch Dream Productions produceerde hij later Klasgenoten (Nederland) gepresenteerd door Koos Postema en het voor die tijd (1987) spraakmakende De PinUp Club. In de jaren 90 trok hij zich terug uit het televisiewereld en vestigde zich in België waar hij zich toelegde op het schrijven van romans en gedichten en het verzamelen van schilderijen.
Boek bekijken

Van Slingelandt uit Den Haag

particulier

Logo Van Slingelandt

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.