Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Verkenner.


 

Hoek, J.R. van der & Klei, H. van der - Inundatie 1944-1945 in woord en beeld. Overstroming in de gemeenten Delfzijl, Appingedam, Loppersum, Ten Boer en Slochteren.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hoek, J.R. van der & Klei, H. van der - Inundatie 1944-1945 in woord en beeld. Overstroming in de gemeenten Delfzijl, Appingedam, Loppersum, Ten Boer en Slochteren.
Schrijver: Hoek, J.R. van der & Klei, H. van der
Titel: Inundatie 1944-1945 in woord en beeld. Overstroming in de gemeenten Delfzijl, Appingedam, Loppersum, Ten Boer en Slochteren.
ISBN:
Uitgever: Profiel
Bijzonderheid: 1985, hardcover, 182 pag, rijk geïll, documenten, veel foto`s en luchtfoto`s, zw/w, 21½x30½cm, in goede staat
Prijs: € 19,50
Meer info Op 18 september 1944 werden de zeesluizen te Delfzijl door de Duitse bezetter open gezet met de bedoeling het Eemsmondgebied onder water te zetten.
Overstroming in de gemeenten Delfzijl, Appingedam, Loppersum, Ten Boer en Slochteren. Met zeer veel zwart-wit foto's, documenten en luchtfoto's van november 1944 tot maart 1945.
Boek bekijken

Verkenner uit Hoogezand

zakelijk

Logo Verkenner

*** de boekenwebshop van Bevrijdingsmuseum Noord Nederland *** de boeken worden voor rekening en risico van koper verzonden *** kijk ook eens op onze website ***

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.