Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vijolas Boek.


 

Mead, Juliette - Een zomer om nooit te vergeten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mead, Juliette - Een zomer om nooit te vergeten
Schrijver: Mead, Juliette
Titel: Een zomer om nooit te vergeten
ISBN: 9032506137
Uitgever: De Kern
Bijzonderheid: 1998
Prijs: € 3,50
€ 4,25
Meer info Ze hebben er hard voor gespaard, maar eindelijk is het zo ver voor, het Amerikaanse echtpaar Christy en Gabe McCarthy. Hun droomwens om een paar maanden in Engeland te wonen is uitgekomen. Via een agentschap hebben ze hun huis in North Carolina geruild met dat van Maggie en Oliver Callahan uit Wiltshire, die ook graag willen ervaren hoe het leven is aan de andere kant van de 'grote plas'.
Gedurende de zomer houden de twee families contact en wisselen ze informatie uit. Vooral de impulsieve Christy schrijft en belt vaak met Oliver, de charmante journalist die zij nooit heeft ontmoet maar over wie zij graag fantaseert. In zijn huis ontdekt Christy een onvoltooide roman over ,een huwelijkscrisis. Zo hartstochtelijk, zo gevoelig en teder geschreven, maar ook zo levensecht alsof het haar eigen moeizame huwelijk betreft.
Christy is ervan overtuigd dat Oliver dit boek geschreven heeft. Ze voelt dat hij vrij is, vrij voor haar, en wanneer Oliver beroepshalve naar Engeland terug moet, stuurt Christy haar man en kind voor het weekeinde de deur uit...
Boek bekijken

Vijolas Boek uit Huizen

zakelijk

Logo Vijolas Boek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.