Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vijolas Boek.


 

Stewart, F. Mustard - Erfgenaam van de zee / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Stewart, F. Mustard - Erfgenaam van de zee / druk 1
Schrijver: Stewart, F. Mustard
Titel: Erfgenaam van de zee / druk 1
ISBN: 9789041006165
Uitgever: Reemst, Van
Bijzonderheid: 1998, Gebonden; Afgeschreven bibliotheekboek
Prijs: € 4,95
€ 4,25
Meer info In 1851 monstert Justin Savage aan als scheepsjongen op een klipper naar China. Hij is de onwettige zoon van één van New Yorks grootste reders en heeft er geen idee van dat zijn jaloerse oudere halfbroer Sylvaner hem tijdens zijn eerste zeereis wil vermoorden.

Justin overleeft de aanslag, mede door de knappe domineesdochter Samantha Aspinal, waar hij onmiddellijk verliefd op wordt.
Op een dag wordt het schip aangevallen door piraten. Justin wordt gevangengenomen door Madame Ching, een legendarische vrouwelijke kaper, die hem meeneemt naar China als haar slaaf.

Enkele jaren later trouwt Justin met haar en wordt zelf piraat. Vooral de vloot van zijn verradelijke halfbroer Sylvaner moet het ontgelden. Want Justin weet inmiddels dat die zijn moord heeft beraamd en zijn erfenis heeft gestolen.

Aan de vooravond van de Taiping-opstand vertrekt Justin naar Engeland met de opdracht de militaire talenten van de Britse 'barbaren' te bestuderen. Daar ontmoet hij zijn jeugdliefde Samantha. Het wordt een heerlijke tijd. Tot Sylvaner arriveert, uit op wraak en vastbesloten Justin te zien hangen voor landverraad en piraterij.
Boek bekijken

Vijolas Boek uit Huizen

zakelijk

Logo Vijolas Boek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.