Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vijolas Boek.


 

Travers, Susan / Holden, Wendy - De geliefde van de kolonel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Travers, Susan / Holden, Wendy - De geliefde van de kolonel
Schrijver: Travers, Susan / Holden, Wendy
Titel: De geliefde van de kolonel
ISBN: 9789044341102
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheid: 2013, 302 pp
Prijs: € 8,00
€ 4,25
Meer info De Engelse Susan Travers was liever een jongen geweest en droomt al vroeg van een leven vol avontuur. Ze kan niet wachten tot ze het welgestelde milieu waarin ze opgroeit kan ontvluchten.
Als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt meldt ze zich aan het front, waar ze eerst als verpleegster en ambulancechauffeur werkt. Later sluit ze zich in Noord-Afrika aan bij het Vreemdelingenlegioen, dat tot die tijd alleen maar mannen toeliet. Ze is helemaal op haar plaats in het gezelschap van stoere mannen, in de verzengende hitte van de woestijn, waar alleen nog maar het overleven telt.
Susan wordt de chauffeur van een belangrijke bevelhebber, kolonel Koenig. Tijdens de vaak levensgevaarlijke ritten langs de linies bloeit er een passionele relatie tussen hen op. Een liefde die koste wat kost geheim moet blijven, omdat de kolonel getrouwd is. Tijdens een grote veldslag stelt ze haar leven voor hem in de waagschaal. Aan hun relatie komt echter abrupt een eind als de kolonel naar Frankrijk terugkeert.
Boek bekijken

Vijolas Boek uit Huizen

zakelijk

Logo Vijolas Boek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.