Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vijolas Boek.


 

Montefiore, S. - Onder de ombu-boom

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Montefiore, S. - Onder de ombu-boom
Schrijver: Montefiore, S.
Titel: Onder de ombu-boom
ISBN: 9789022534557
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheid: 2003, Druk 3e , 479pp,
Prijs: € 3,95
€ 4,25
Meer info Een prachtige roman over de verboden liefde tussen twee jonge mensen tegen de achtergrond van de Argentijnse pampa's.
'Ik kan niet aan Argentiniƫ denken zonder dat het beeld van die knoestige boom, wijs en alwetend als een orakel, zich aan mijn bewustzijn opdringt. Ik weet dat het onmogelijk is het verleden te doen herleven, maar in het web van zijn oude takken liggen al mijn herinneringen en hoop voor de toekomst besloten. De ombu is al die tijd hetzelfde gebleven, als een steen in het midden van een rivier, terwijl de wereld eromheen is veranderd.'
Zo begint het verhaal van Sofia Solanas, dochter van de rijke Argentijnse paardenfokker Paco Solanas en Anna Melody O'Dwyer, een Iers plattelandsmeisje. Anna heeft nooit helemaal kunnen aarden op Santa Catalina, de familieranch. Ze heeft altijd het idee gehad niet goed genoeg te zijn bevonden door de familie Solanas. Haar liefhebbende maar eenvoudige ouders ziet ze de eerste jaren van haar huwelijk niet, bang dat zij haar te schande zullen maken.
Boek bekijken

Vijolas Boek uit Huizen

zakelijk

Logo Vijolas Boek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.